Regen, regen en regen…

8 december 2008 - Wanaka, Nieuw-Zeeland

Nieuw Zeelands nieuws van de dag: Kylie Minogue treedt op in Auckland deze week. Gisteren vond het eerste concert plaats en ging iedereen helemaal los!

Ons nieuws van de dag:

Nog minder dan gisteren. Nadat we uitgecheckt waren, zijn we op goed geluk naar de garage gereden in de hoop dat deze open zou zijn en ons van een nieuwe band kon voorzien. Hij was open, maar die band die wij nodig hebben, bleek wel een uitzonderlijke te zijn…. Ja, dat hadden we bij drie andere garages ook al gehoord. Niet getreurd, er zijn nog drie andere garages/ bandencentra in de stad. Dus hebben wij ze alle drie geprobeerd en uiteindelijk konden we bij één van hen een band bestellen die morgen voor 15.00 uur binnen moet zijn.

Dat betekent dus niet naar Queenstown volgens plan, maar de hele dag weer doorbrengen in het inmiddels regenachtige Wanaka. Zo zijn we onszelf gaan vermaken met puzzels en illusies in Puzzling World. Leuk voor kinderen, maar niet voor ons, bleek als snel. Het bevat een groot doolhof (maar buiten, dus niet in geweest) en allerlei kamers en decoraties aan de muur die voor optisch bedrog zorgen. Weer een uur verder…

Daarna zijn we naar de bioscoop gegaan; de nieuwe James Bond. Een foto van de bioscoopzaal kunnen we jullie niet onthouden. Allemaal sofa’s in één ruimte, met een omgebouwde auto als stoel.

Hopen op mooier weer ( of in elk geval droog) en een spoedig herstel van de autoband, zodat we weer verder kunnen met onze reis.