Aftellen
6 november 2008 - s-Gravenhage, Nederland
Beste allemaal,
Na 9 maanden wachten, is het bijna zover! Negen maanden hebben wij in blijde verwachting uitgekeken naar wat over twee weken eindelijk gaat gebeuren: onze reis naar Nieuw Zeeland! Onze eerste echte vakantie samen en oh wat hebben wij er zin in! Zo'n lange voorbereidingstijd is leuk, want er is zoveel te doen in NZ. Maar zo'n lange voorbereidingstijd kan ook in je nadeel werken, juist omdat er zoveel te doen is :-). Keuzes maken in activiteiten & bestemmingen is iets waar we ons de laatste weken mee bezig hebben gehouden. We zijn uiteindelijk uitgekomen op een (in onze ogen) hele mooie, gevarieerde en actieve samengestelde reis. De route daarvan hebben we alvast aangegeven op de kaart, maar...... aangezien we op één activiteit na nog niets hebben vastgelegd, kan dat elke dag veranderen.
Onze top 10 van highlights die we sowieso willen doen, is in elk geval als volgt:
1. Heli-hike op gletsjer
7. Varen tussen de fjorden in de Milford Sound
8. De Tongariro Crossing lopen in het Tongariro National Park
9. Filmlocaties van Lord of the Rings bekijken bij Wellington
10. Cave raften bij Waitomo Caves

Klinkt geweldig allemaal, ik ben jaloers! Veel plezier.
Groet Vanessa
Liefs Co
- mosselen eten in kaikoura (check de wildlife rescue hostel en blijf een paar dagen)
- lotr locaties rond queenstown
- naar de film in wellington
- vulkaanrandrondwandeling in christchurch
- vooral vooraf "The making of"-s Lotr films bekijken
Heel veel genieten aotearoa!
Liefs!
Of de Jetboat tour!! zo vet Als je dat doet wel bij skippers canyon (queenstown), de trip naar die boat is al de moeite waard en een excursie op zich!! ook langs Lotr lokaties.
Misschien als je een middag over hebt bij Rotuora in de buurt: Hidden valley opzoeken.
nou is zoveel te doen daar, naja veel plezier iig ik zal zeker af en toe hier komnen kijken!!!
x
Heerlijk, VIJF WEKEN!!!!! Alhoewel...
Eigenlijk is het ook maar een vreselijk land dat NZ. Ben er eens geweest... al die lelijke bergen, die afgrijselijke fjorden en gletsjers... en dan al die rotschapen! Over de dolfijnen zal ik het maar helemaal niet hebben; ze lijken zo lief maar ondertussen...
Nee, ik denk dat jullie er echt helemaal niks aan gaan vinden daar hoor...
Maar desondanks wens ik jullie toch een hele fijne reis ;-)
PS: het valt niet op dat ik jaloers ben toch??? ;-)
Groetjes Emmy
Tijd om groen van afgunst te gaan worden. Tevens een halve flashback van eigen ervaringen. Ik heb een 'redelijk uitgebreid' reisverslag geschreven dat ik jullie nog zal mailen. Mogelijk brengt het je nog op ideeen.
Take care,
Henk (van Joyce)
Geniet ervan!!!!
Heeeeeeel veel plezier!
We hebben er zin in! Ik wens jullie enorm veel plezier.
Geniet ervan!
Waanzinnig veel plezier in NZ!! Ben erg benieuwd naar de spannende verhalen.
liefs,
Dianthe
We gaan afspreken wanneer jullie terug zijn!
Dikke kus Tascha en Alice
Woensdag nog een film gekeken die zich in Nieuw Zeeland afspeelde (Brideflight): ziet er mooi uit daar!
Hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en heel veel plezier natuurlijk!!!!
Groetjes,
Tonke
Een hele fijne vakantie. Ik hoop dat jullie alles kunnen doen wat jullie willen.
Blijf jullie volgen.
Kus Hetty (en Willem).